Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)
Herplaatser beschikbaar
donderdag 05 juli 2012 09:00

 

Na heel lang wikken en wegen, geen knopen willen doorhakken, hebben we nu dan toch de knoop doorgehakt…

 

We zijn op zoek naar een nieuw adres voor onze lieve Mr Squeaky…..

 

Mr Squeaky was een vrij dominante kater waardoor hij bij ons apart van de groep zat.

Na zijn castratie hoopte we dat zijn dominantie zo zou afnemen dat hij uiteindelijk weer terug in de groep kan. Helaas is dat niet gelukt, hij blijft vechten met twee van onze andere katten.

 

Daarom zijn we op zoek naar een adres waar hij ALLEEN zal zijn…. Ja, Squeaky is de uitzondering op de regel! Dit in verband met zijn onvoorspelbare gedrag, hij kan ineens als een blad aan een boom omslaan, en (te) dominant worden. Vandaar dat het ons beter lijkt dat hij niet bij andere katten gehouden kan worden.

Maar….dat wil niet zeggen dat hij geen liefde en aandacht nodig heeft!!

Integendeel, hij is de grootste plakkert hier in huis!! Hij is waanzinnig dol op knuffelen, kroelen, kusjes krijgen en geven en wil het liefst gewoon bij je op schoot zitten!

Daarom willen we ook echt een huis voor hem waar hij deze aandacht in zijn uppie kan opeisen, want dat doet ie!! En dat verdient ie!!

Hij verdient het gewoon om lekker vrij rond te kunnen lopen, en dat stukje kunnen we hem hier helaas niet goed genoeg bieden, vandaar dit moeilijke besluit.

 

Mr Squeaky zit ons totaal niet in de weg, integendeel, vandaar dat we echt de tijd willen nemen om het perfecte baasje voor hem te willen vinden. Mr Squeaky krijgt namelijk speciaal voer, wat hij voor zijn gezondheid (overgevoelige darm) MOET hebben en blijven krijgen!!

Daarnaast willen we graag in contact blijven, over hoe het hem vergaat.

 

Mocht je meer willen weten over deze rooie kanjer, mail ons dan gerust, we vertellen graag over hem!

 

Laatst aangepast op dinsdag 27 november 2012 10:58