Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)
Pluis
dinsdag 26 mei 2009 11:23

En dit is onze lieve Pluis!

Dit schitterende seal tortie point poesje, heeft een waanzinnig karakter, mooie grove en grote bouw, kortom de ideale poes om een nieuwe outcross-lijn mee op te kunnen starten!

Ook de Sphynxen zijn erg blij met haar, want nu is er weer een lekker pluizig "kussentje" om tegenaan in slaap te vallen! Gelukkig vind Pluis dit zelf ook heerlijk, en ploft zelf maar wat graag tussen die kale neer hihi. Maar Abigail is toch wel haar grootste vriendin, uren kunnen ze samen in weer en wind vanuit de ren vogeltjes kijken!

Daarnaast vind ze het heerlijk om te spelen met alles wat ritselt, rolt en beweegt! Ook lekker buiten spelen of de trap op en af racen behoord tot haar dagelijkse "takenpakket"!

Pluis d'r DNA is ook getest! Ze draagt verdunning, is en draagt géén Tabby en heeft bloedgroep A. En is 100% point hihi! Natuurlijk is Pluis ook HCM, PKD, FIV en FELV (negatief) getest.

 

Pluis heeft op 28 Januari 2011 een schitterende 6-ling met F1 hybride's gekregen.

Daaruit hebben wij haar dochters Helin en Heron aangehouden om deze lijn mee verder te kunnen gaan. Pluis is inmiddels gesteriliseerd

 

 

Laatst aangepast op dinsdag 18 september 2012 14:59