Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)
Kittens
dinsdag 26 juni 2012 00:00

In 2014 hopen we weer een F2 nestje te mogen verwelkomen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor vragen over onze kittens en-of meer informatie kan je ons altijd mailen.

 

Onze kittens verhuizen op een leeftijd vanaf 14 weken, en als ze tenminste één kilo wegen.

Ze groeien liefdevol op in onze woonkamer, te midden van alle huishoudelijke geluiden, katten, honden, visite en worden zo optimaal gesocialiseerd. Ook brengen we bezoekjes aan oma in het bejaardenhuis, zodat ze ook gewend zijn aan het reizen en andere omgevingen, en dat oma daar intens van geniet…dat maakt het extra leuk!

 

Daarnaast laten wij ze zo goed mogelijk wennen aan het knippen van hun nageltjes, het nemen van badjes, het schoonmaken van de oortjes en het openen van hun bekjes.

Als onze kittens mogen gaan verhuizen dan zijn ze niet alleen volledig ingeënt, ontwormd, gechipt en gecastreerd of gesteriliseerd maar ook voorzien van een stamboom (of afstammingsbewijs), EU paspoort, eigendomsverklaring en een contract.

 

Natuurlijk krijgen ze ook een leuk en handig kittenpakket mee naar hun nieuwe baasjes! Daarin zit zo’n beetje alles om de overgang zo makkelijk en ontspannen mogelijk te maken, zoals het voer wat ze vanuit hier gewend zijn, hun favo speeltjes, nestdekentje en nog véél meer handige en nuttige spulletjes en informatie! Ook zit er een leuk cadeau in voor de nieuwe baasjes.

 

Daar Sphynxen er NIET tegen kunnen om alleen te zijn (uitzonderingen daar gelaten) verhuizen onze kittens niet naar een huis waar zij alleen gehouden zullen worden, zonder een maatje.Een maatje hoeft natuurlijk niet per sé een andere Sphynx te zijn (is wel erg leuk natuurlijk!) maar kan ook een andere (ras-)kat of een hond zijn.

 

De kittens die naar het buitenland verhuizen krijgen ook een Rabiësenting.

 

Laatst aangepast op vrijdag 22 november 2013 13:32
 

Nieuwsflits

Enkele herplaatsers beschikbaar

We hebben enkele herplaatsers beschikbaar, zowel naakte als behaarde katten.

Lees meer...
 
Bestel nu je HCM Sphynx Kalender 2014!!

De kalender voor 2014 is weer binnen en natuurlijk ook te bestellen!!

Kijk op de pagina bij "Kalender" hoe je deze kan bestellen of mail naar catterymarezh@home.nl

Leuk als kado voor de feestdagen en natuurlijk onmisbaar voor elke Sphynx-liefhebber!!